Antena 3 CNN Politică Ambasada SUA, despre scrisoarea lui Giuliani: Nu comentăm opiniile unor persoane private

Ambasada SUA, despre scrisoarea lui Giuliani: Nu comentăm opiniile unor persoane private

Ambasada SUA, despre scrisoarea lui Giuliani: Nu comentăm opiniile unor persoane private
de S.T.    |    30 Aug 2018   •   17:11

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a reafirmat joi, privind scrisoarea trimisă de Rudolph Giuliani liderilor români, că Guvernul şi Ambasada SUA nu comentează „opiniile persoanelor private”.

„După cum am spus într-o declaraţie transmisă marţi dimineaţa, politica Guvernului SUA, dar şi a ambasadei este de a nu comenta asupra opiniilor sau concluziilor unei persoane private cu cetăţenie americană. Nu am nimic de adăugat în legătură cu asta. V-aş direcţiona către câteva articole ce au apărut recent în presa din SUA - New York Times, Washington Post. Cred că acolo este o relatare mai pe larg, pe care publicul dumneavoastră ar putea-o aprecia”, a spus diplomatul.

Întrebat dacă scrisoarea afectează imaginea României în plan internaţional, Klemm a răspuns: „Inevitabil. Este un indiciu puternic faptul că evenimentele din România sunt urmărite de comunitatea internaţională”.

Citiți și:

Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, scrisoare către Klaus Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi şi Maior subminează statul de drept

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close