Antena 3 CNN Politică Anastase atacată de demisionarul Bădescu: A renunţat la afaceri ca să păstreze şefia Camerei

Anastase atacată de demisionarul Bădescu: A renunţat la afaceri ca să păstreze şefia Camerei

Anastase atacată de demisionarul Bădescu: A renunţat la afaceri ca să păstreze şefia Camerei
Sursa foto: Roberta Anastase
02 Iun 2010   •   18:04

Senatorul Iulian Bădescu, proaspăt demisionar din PDL, a susţinut miercuri că Roberta Anastase, preşedinte al PDL Prahova, a renunţat la investiţii în judeţ în favoarea colegilor de partid din alte judeţe pentru a-şi păstra funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. El a recţionat astfel la consideraţiile preşedintei camerei carea a opinat tot astăzi că senatorul a plecat din PDL pentru că nu i-au fost satisfăcute interesele materiale.
"Roberta Anastase a vândut Prahova, a vândut interesele prahovenilor pentru satisfacerea interesului personal şi interesului de grup. Cred că este o mare prostie să acuzi un om care pleacă de la putere în opoziţie că a plecat pentru avantaje materiale sau de alt gen. Roberta Anastase ştie foarte bine acest lucru şi tocmai de aceea acestă declaraţie a domniei sale eu o văd tocmai ca pe o arătare a adevăratelor frustrări pe care le trăieşte. Repet, Roberta Anastase a vândut interesele ploieştenilor şi ale prahovenilor şi mi-e oarecum greu să recunosc acest lucru. De altfel, acest lucru îl vedeţi zilnic (?) în investiţiile care trebuiau făcute în Prahova şi Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova, a renunţat la a aduce bani în Prahova pentru ca alţi colegi de partid să ducă în alte judeţe, iar domnia sa să-şi menţină funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor", a declarat Bădescu, citat de Mediafax.
Bădescu a explicat că s-a înscris în PSD pentru că, în calitate de independent, "nu ai platforma de exprimare pe care o are un partid politic".
El a infirmat ipoteza unei eventuale negocierii a unui loc eligibil pe listele PSD la viitoarele alegeri parlamentare uninominale, dar a susţinut că va reuşi să fie nominalizat de partidul din care face parte pentru a candida pe acelaşi colegiu, dat fiind că el este "de acolo", că acolo s-a născut şi oamenii îl cunosc".
Senatorul Iulian Bădescu a anunţat, miercuri, în plenul Senatului, că îşi dă demisia din PDL deoarece nu este de acord cu programul anticriză al Guvernului Boc şi că va activa în grupul PSD. Roberta Anastase l-a acuzat că este "un om al interesului personal" şi a apreciat că plecarea lui din rândurile democrat-liberalilor este "o notă bună pentru PDL".
Antena3.ro

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close