Antena 3 CNN Politică Andrei Chiliman, exclus din PNL. Edilul de la sectorul 1 era de 24 de ani în partidul liberalilor

Andrei Chiliman, exclus din PNL. Edilul de la sectorul 1 era de 24 de ani în partidul liberalilor

Andrei Chiliman, exclus din PNL. Edilul de la sectorul 1 era de 24 de ani în partidul liberalilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    27 Mai 2013   •   16:26

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost exclus din PNL, a decis, luni, delegaţia permanentă a PNL, din cauza unor "abateri grave de la disciplina partidului".

 
Propunerea de excludere a primarului Andrei Chiliman şi a deputatului Diana Tuşa, înaintată de BPN Delegaţiei Permanente a PNL, a fost aprobată cu majoritate de voturi, potrivit unor surse din PNL, citate de Mediafax.
 
Conform surselor citate, pentru excluderea lui Chiliman din PNL au votat 139 de membri ai Delegaţiei Permanente, doar opt exprimându-se împotrivă.

Actualul edil de la sectorul 1 este a activat timp de 24 de ani în PNL.
 
Pentru excluderea lui Chiliman, conducerea PNL a invocat prevederile din Statutul partidului privind situaţiile în care poate fi aplicată această sancţiune. 
 
"Sancţiunea excluderii unui membru din Partidul Naţional Liberal se poate aplica în una din următoarele situaţii: (...) dacă a săvârşit abateri grave de la disciplina partidului, inclusiv prin acţiuni sau declaraţii publice împotriva hotărârilor luate prin vot de organismele de conducere ale partidului la toate nivelele sau împotriva conducerii partidului la toate nivelele, împotriva imaginii şi prestigiului partidului şi împotriva candidaţilor PNL la toate funcţiile publice de la orice nivel", prevede Statutul PNL.




 

 

 
 
 
 

×
Subiecte în articol: andrei chiliman excludere
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close