Antena 3 Politică Andrei Tinu a renunțat la candidatura pentru funcția de președinte al TSD

Andrei Tinu a renunțat la candidatura pentru funcția de președinte al TSD

12 Dec 2015   •   13:25
Andrei Tinu a renunțat la candidatura pentru funcția de președinte al TSD

Andrei Tinu a anunțat sâmbătă, în cadrul congresului Tineretului Social Democrat, că renunță la candidatura pentru funcția de președinte TSD și că îl susține pe Gabriel Petrea, anunță Agerpres.

După ce și-a prezentat proiectul de candidat, Andrei Tinu a anunțat că se retrage din competiție și i-a rugat pe cei care îl susțineau să dea voturile lor unui alt candidat — Gabriel Petrea.

"Cred că TSD nu are acum nevoie de un președinte orator, ci de unul organizator, pentru că vine un an electoral. Renunț la candidatură. Voi renunța la candidatura mea și rog organizațiile care erau de partea mea să-și dea voturile acelui candidat care a crescut în rândurile Tineretului Social Democrat, acelui candidat care are cea mai mare vechime în partid, acelui candidat care a pornit de jos și care ne poate duce către victorie — către Gabi Petrea", a spus Tinu, la finalul discursului său.

La congresul TSD s-au înscris în cursa pentru președinția organizației trei candidați: Gabriela Podașcă, Gabriel Petrea și Andrei Tinu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close