Antena 3 CNN Politică Antena 3 îi invită pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă la dezbatere

Antena 3 îi invită pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă la dezbatere

Antena 3 îi invită pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă la dezbatere
12 Noi 2019   •   22:53

Mihai Gâdea a anunțat, marți seară, că Antena 3 îi invită în mod oficial pe cei doi candidați la prezidențiale din turul doi, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, la o dezbatere transmisă în direct de toate posturile trustului.

"În această seară fac un anunț important. Trustul nostru de presă care a înțeles rolul său foarte important de a-i informa pe oameni, de a le oferi absolut toate lucrurile de care au nevoie pentru a vota în cunoștință de cauz în mai puțin de două săptămâni, a luat o decizie foarte importantă.

Îi invităm pe ambii candidați pentru interviuri - cred că este foarte important ca publicul nostru să aibă șansa de a-i întâlni prin intermediul transmisiilor pe care le putem realiza și această invitație este una oficială pe care o lansăm în acestă seară.

În condițiile în care vor agrea o confruntare, o dezbatere, trustul nostru de presă pune la dispoziție tot ceea ce avem: 5 posturi de televiziune, care vor transmite simultan, 2 rețele de radio și 12 platfome on-line. Însumate audiențele este vorba de un public de aproape 12.000.000.

Mai mult decât atât, ne oferim transmisia live gratis tuturor celorlalte posturi de televiziune care vor dori să o preia. Și pentru a nu fi niciun fel de sentiment că jurnaliștii ar putea să fie mai simpatici cu unii sau cu alții, îi invităm pe cei mai importanți jurnaliști de la primele 3 posturi de televiziune de știri pentru a modera o astfel de dezbatere", a spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Românii au săpat un tunel timp de 20 de ore pentru a salva un tânăr
x close