Antena 3 CNN Politică Antonescu: La Cluj-Napoca s-a plecat cu un rezultat din secţii, diferit de cel care a ajuns la BEM

Antonescu: La Cluj-Napoca s-a plecat cu un rezultat din secţii, diferit de cel care a ajuns la BEM

Antonescu: La Cluj-Napoca s-a plecat cu un rezultat din secţii, diferit de cel care a ajuns la BEM
Sursa foto: foto: Intact Images
11 Iun 2012   •   13:24

După şedinţa USL de luni, Crin Antonescu  a declarat că numărarea voturilor în Cluj-Napoca nu arată în mod clar cine este câştigătorul Primăriei, explicând că din secţiile de votare s-ar fi plecat cu anumite rezultate, diferite de cele ajunse la Biroul Electoral Municipal, scrie Mediafax.
   
El a precizat că sunt în continuare câteva municipii şi judeţe, în frunte cu Cluj, unde numărătoarea nu se poate duce până la capăt pentru că sunt renumărări în secţii, iar lucrurile sunt cumva temporar blocate. Liderul PNL a apreciat de asemenea că dacă se ajunge la o înfrângere a USL în Cluj, aceasta nu va fi una zdrobitoare.
 
Totodată, preşedintele PNL a precizat că la nivelul partidului a fost realizată duminică inclusiv o numărătoare paralelă a liberalilor, la care a fost prezent.
   
Preşedintele PNL a mai precizat că şi-ar fi dorit ca USL să câştige la Alba, unde nu a fost "departe". "Am pierdut primăria Suceava, la sub 1000 de voturi, s-a pierdut nu la un scor mare şi la Piatra Neamţ, în toate aceste locuri se putea câştiga", a explicat Antonescu.
   
Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, luni dimineaţă, că după numărarea paralelă a voturilor făcută de PDL, Emil Boc are aproximativ 1.000 de voturi în faţa contracandidatului său USL pentru Primăria Cluj-Napoca, Marius Nicoară.
 
Întrebat dacă va lua măsuri drastice în interiorul partidului după această campanie, Blaga a răspuns că formaţiunea va analiza situaţia, luni, "organizaţie cu organziaţie".
  
Liderii USL Cluj şi PDL Cluj refuză să dea, deocamdată, declaraţii, toţi spunând doar că nu au reuşit, luni dimineaţă, să finalizeze numărătoarea paralelă a voturilor.
   
Reprezentanţii USL Cluj contestaseră numărătoarea voturilor în mai multe secţii din municipiul Cluj-Napoca, pentru securizarea voturilor, motiv pentru care numărătorile paralele efectuate de PDL Cluj şi USL Cluj sunt întârziate.

   

×
Subiecte în articol: Marius Nicoara
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close