Antena 3 CNN Politică Antonescu: Nu am de gând să-l propun pe Tăriceanu ministru în viitorul guvern

Antonescu: Nu am de gând să-l propun pe Tăriceanu ministru în viitorul guvern

Antonescu: Nu am de gând să-l propun pe Tăriceanu ministru în viitorul guvern
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    10 Dec 2012   •   16:51

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că nu are în vedere propunerea fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu pentru vreo funcţie ministerială, precizând însă că nu exclude ca o astfel de propunere să apară în discuţiile din interiorul partidului, informează Mediafax.

Antonescu a fost întrebat dacă are în vedere susţinerea lui Tăriceanu pentru vreo funcţie ministerială.

"Eu nu am în vedere o asemenea propunere, ceea ce nu înseamnă că propunerea nu poate să apară în discuţia, dezbaterea şi decizia prin vot care în forurile statutare ale partidului va avea loc, fireşte, în momentul în care vom şti şi vom conveni cu premierul structura Guvernului şi ministerele a căror responsabilitate o asumă PNL. Atât cât estimez eu lucrurile, şi le configurez, le proiectez, nu-l am în vedere pe domnul Tăriceanu pentru o asemenea funcţie", a spus preşedintele PNL, precizând că este vorba despre poziţia sa, personală.

Şeful liberalilor a amintit că a avut loc o discuţie pe acest subiect la formarea primului guvern al USL.

"Domnul Tăriceanu a declarat şi public atunci - şi cu bună raţiune - că a fost prim-ministru, că e mai puţin probabil sau mai puţin ispitit să intre într-o structură de Guvern în care să nu fie prim-ministru. Acum domnia sa a declarat în legătură cu asta că nu ştie, nu se pronunţă. S-a declarat la dispoziţia României, ceea ce este foarte frumos, şi ceea ce toţi trebuie să fim fiecare unde ne aflăm şi deocamdată este o discuţie cu totul ipotetică", a mai explicat Antonescu, care a precizat că o decizie are inclusiv prim-ministrul Victor Ponta.





×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close