Antena 3 CNN Politică Antonescu nu regretă suspendarea preşedintelui: A fost un lucru corect, întemeiat pe o prevedere constituţională

Antonescu nu regretă suspendarea preşedintelui: A fost un lucru corect, întemeiat pe o prevedere constituţională

Antonescu nu regretă suspendarea preşedintelui: A fost un lucru corect, întemeiat pe o prevedere constituţională
de S.T.    |    20 Mar 2013   •   21:30

Crin Antonescu a declarat, miercuri, că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu a fost un lucru întemeiat pe o prevedere constituţională.

Preşedintele PNL a fost întrebat cum vede declaraţiile premierului Victor Ponta, care a susţinut că a avut foarte mult de pierdut pe plan extern după suspendarea preşedintelui Traian Băsescu în 2012 şi i-au rămas "nişte cicatrici" pentru următorii 10-20 de ani.

Liderul PNL a susţinut că suspendarea preşedintelui de anul trecut a fost un lucru "corect, întemeiat pe o prevedere constituţională", iar procedura s-a desfăşurat "ireproşabil din punct de vedere constituţional şi legal".
   
"Toată prelungirea, toată întârzierea unui verdict în legătură cu acest referendum nu a fost generată nici de Guvernul Ponta, nici de majoritatea USL din acea perioadă, nici de mine ca preşedinte interimar, ci de decizii ale Curţii. Amânarea unui verdict, cererea unor date suplimentare, toate astea au venit de la Curte", a afirmat Antonescu.

"Din punctul meu de vedere este o decizie pe care nu o regret, sigur că regret deznodământul ei, pentru că ea prelungeşte o stare de tensiune şi până la urmă încalcă o exprimare populară de mare amploare", a mai spus liderul PNL.

La Antena 3, în cadrul emisiunii  "Subiectiv' , Răzvan Dumitrescu şi invitaţii săi au comentat declaraţiile preşedintelui PNL.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu"

×
Subiecte în articol: Subiectiv Crin Antonescu Victor Ponta
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close