Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, de la un deputat USR: E o comicărie de teatru absurd, ceea ce a făcut

24 Iul 2019   •   11:40
Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, de la un deputat USR: E o comicărie de teatru absurd, ceea ce a făcut Foto: presidency.ro

Stelian Ion suține că sunt'dezonorante' pentru Klaus Iohannis numirile miniștrilor propuși de PSD.

Deputatul USR declară că totul este o „comicărie de teatru absurd” girată de șeful statului.

„Numirea lui Nicolae Moga la Interne și a Ramonei Mănescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis și nu poți să nu te întrebi, din nou, cu cine joacă de fapt domnul președinte. O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre și Nicușor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanței timp de aproape două decenii și este, fără îndoială, unul dintre vinovații pentru decăderea acestui important oraș al României.

E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiția demantelează o mafie și îi bagă pe jupâni la pușcărie, locotenentul lor să devină șef peste poliție.

La rândul său, Ramona Mănescu este un personaj incapabil să-și justifice averea impresionantă, dobândită adesea prin tranzacții dubioase (vezi investigațiile Rise Project https://bit.ly/2XMhwK4). Și la fel de grav este că nimic nu o recomandă pentru poziția de șefă a diplomației.

Asta merită România, domnule președinte Klaus Iohannis?”, a scris pe Facebook deputatul USR.

x close