Antena 3 CNN Politică Atac fără precedent la adresa lui Tăriceanu. Cum l-a descris Piedone pe șeful Senatului și al unui partid „inexistent”

Atac fără precedent la adresa lui Tăriceanu. Cum l-a descris Piedone pe șeful Senatului și al unui partid „inexistent”

Atac fără precedent la adresa lui Tăriceanu. Cum l-a descris Piedone pe șeful Senatului și al unui partid „inexistent”
18 Mar 2016   •   15:28

Atac fără precedent al fostului primar al Sectorului 4, Cristian Piedone, la adresa șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după ce fostul premier a declarat că partidul pe care îl conduce nu va susține oameni cu probleme penale ca Andrei Chiliman, Marian Vanghelie sau Cristian Popescu Piedone, în cadrul negocierilor pentru Capitală cu partenerii de la PSD.

El i-a îndemnat pe cei 3 dacă vor vrea să candideze să nu se bazeze pe el ci să o facă în calitate de independenți dacă vor dori.

Replica lui Cristian Popescu Piedone a venit prompt și foarte dur, scrie stiripesurse.ro: ”Apreciez cu deosebit respect intențiile președintelui Senatului României, domnul Călin Popopescu Tăriceanu care își arată o reală îngrijorare pentru candidații independenți. Dacă știe mai multe ca mine e treaba domniei sale. Nu mi-am arătat nici intenția de a candida și nici măcar aceea de a fi susținut de un partid și mai ales de un partid inexistent ca ALDE condus de un om cu tot atâtea fețe câte neveste a avut”.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close