Antena 3 CNN Politică Atanasiu: Vor exista şi membri PDL, mai înţelepţi, care vor fi prezenţi mâine în Parlament

Atanasiu: Vor exista şi membri PDL, mai înţelepţi, care vor fi prezenţi mâine în Parlament

Atanasiu: Vor exista şi membri PDL, mai înţelepţi, care vor fi prezenţi mâine în Parlament
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Oct 2011   •   22:47

Deputatul PNL Teodor Atanasiu a comentat, în cadrul emisiunii "Subiectiv", despre poziţia Partidului Democrat-Liberal cu privire la prezenţa regelui Mihai în Parlament cu ocazia aniversării sale.

Liberalul a explicat că în cadrul formaţiunii exista mai multe "bisericuţe": oamenii care au fost educaţi de regimul comunist şi care "au învăţat în clasa a V-a că Regele este băiatul ăla rău care a fugit cu vagoanele cu aur din România şi ceilalţi sunt şmecherii care ştiu că dacă domnu Băsescu face grimase când aude de rege, trebuie să facă şi ei la fel.

Mai mult decât atât Atanasiu a explicat faptul că nu există o poziţie oficială a partidului cu privire la prezenţa în Parlament de maine, dar că există anumiţi membri ai formţiunii, mai înţelepţi, care susţin prezenţa regelui şi care vor fi prezenţi acolo.

În 25 octombrie, Regele Mihai va împlini vârsta de 90 de ani, vârstă care îl transformă în cel mai longeviv rege din toate timpurile. Aniversarea regelui va reuni familii regale şi politicieni de seamă din Europa şi Asia. Printre invitaţi se numără regele şi regina Suediei, Carl Gustaf şi Silvia, regina Sofia a Spaniei, ministrul de Externe al Cehiei şi membrii ai unor familii regale din Asia.

 
Get Adobe Flash player

×
Subiecte în articol: Teodor Atanasiu Subiectiv pdl

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close