Antena 3 CNN Politică Bădălău, nou atac la conducerea PSD: „Nu mai putem funcţiona aşa”

Bădălău, nou atac la conducerea PSD: „Nu mai putem funcţiona aşa”

Bădălău, nou atac la conducerea PSD: „Nu mai putem funcţiona aşa”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    25 Noi 2019   •   11:37

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a afirmat că este necesară o analiză serioasă în partid şi „în politică există un singur act: demisia sau alegeri”.

„În PSD în acest moment trebuie să avem o analiză serioasă, pe toate structurile partidului. Şi e momentul să luăm totuşi măsuri radicale, nu să mai peticim. De 3 ani de zile tot am încercat să peticim, să ascundem unele deficienţe în partid şi lucrul ăsta ne-a adus aici. E foarte clar că trebui să ne asumăm fiecare dintre noi responsabilităţile şi să încercăm să recâştigăm încrederea românilor. E clar că, cu toate că PSD a luat foarte multe măsuri bune pentru ţară, că este un partid pro european, un partid deschis, totuşi în ultimii ani am avut probleme mari vizavi de partea umană, de caracterul oamenilor, de partea conducerii de a mobiliza, de o comunicare defectuoasă şi e clar că trebuie reformat. (...) Trebuie o analiză serioasă şi trebuie regândite absolut toate liniile partidului”, a declarat Niculae Bădălău la un post de televiziune.

„Cred că PSD are capacitatea de a-şi crea anticorpi în interiorul partidului, de a lua o decizie în interiorul partidului. (...) Trebuie să fim lăsaţi din interior să facem acest lucru, cred că cei care au condus campania electorală trebuie să aibă bărbăţia să şi-o asume. Un om politic e un om care este responsabil pentru actele sale. Vreau să le mulţumesc, dar în acelaşi timp trebuie să avem curajul să decidem, nu mai putem funcţiona aşa şi pune de azi pe mâine tot felul de oameni care efectiv nu cunosc organizarea şi modul de a face politică”, a afirmat Bădălău.

„În politică există un singur act: demisia sau alegeri, un congres. Altă soluţie nu avem. În acest moment şi eu sunt bulversat, m-am uitat pe rezultatele din ţară şi PSD trebuie să aibă un nou început, asta e clar”, a mai spus el.

Citiți și: Mihai Fifor explică dezastrul de la alegerile prezidențiale: „Votul de ieri ne-a arătat că există multe resentimente împotriva PSD”

Klaus Iohannis a obţinut, duminică, în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, 65,88% din numărul de voturi valabil exprimate, iar Viorica Dăncilă 34,12%, după numărarea voturilor din 99,67% din secţiile de votare, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central (BEC), Mircea Preoţescu.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close