Antena 3 CNN Politică Badea: E o mare măgărie ce face USL. E sinistru ca în seara alegerilor să anunţi alianţă cu UDMR

Badea: E o mare măgărie ce face USL. E sinistru ca în seara alegerilor să anunţi alianţă cu UDMR

Badea: E o mare măgărie ce face USL. E sinistru ca în seara alegerilor să anunţi alianţă cu UDMR
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    10 Dec 2012   •   23:56
Update 23.56 - Mircea Badea a continuat, luni seara, să își exprime nemulțumirea faţă de anunțul făcut de Victor Ponta, cu privire la o eventuală colaborare a USL cu UDMR. Realizatorul TV a spus că nu cu UDMR are o problemă, ”ci cu oamenii care s-au căţărat pe un val spunând că ei sunt altceva, dar nu sunt altceva".


Încă de duminică seara, Mircea Badea a spus că nu-l mai vrea pe Victor Ponta premierul României, după ce copreşedintele USL a anunţat o posibilă alianţă cu UDMR.

”Linia trebuie să se tragă peste Ponta, care nu trebuie să mai fie prim-ministru. Nu văd care e diferenţa faţă de Băsescu. Urlăm împotriva acestuia că nesocoteşte votul popular. Cel potrivnic lui. Corect. Ce-a făcut aseară Ponta? A nesocotit votul popular, mai grav chiar decât Băsescu, votul popular care îi fusese încredinţat”, a scris Mircea Badea, pe blogul său.

Anunţul premierului Victor Ponta, de duminică seara, privind o posibilă alianţă a USL cu UDMR a stârnit adevărate ecouri în presă.

Jurnalistul Victor Ciutacu se alătură colegului său, Mircea Badea, şi spune că se declară înşelat de premierul Victor Ponta, după ce prim-ministrul a anunţat imediat după alegeri că va face alianţă cu UDMR.

Ciutacu: "Da, Ponta ne-a înşelat. Este incorect faţă de noi, electorii. E la fel cum s-ar simţi el, dacă nu l-ar nominaliza Băsescu premier"





×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close