Antena 3 CNN Politică Băsescu a început să glumească cu Tăriceanu (VIDEO)

Băsescu a început să glumească cu Tăriceanu (VIDEO)

Băsescu a început să glumească cu Tăriceanu <font color=red>(VIDEO)</font>
12 Dec 2007   •   20:23

După atacurile virulente transmise de la Cotroceni, se pare că Traian Băsescu a revenit la sentimente mai bune. Cel puţin vizavi de premierul Călin Popescu Tăriceanu, veşnicul său inamic. Ceremonia de învestire a noului ministru al Comunicaţiilor, Karoly Borbely, i-a adus faţă în faţă pe cei doi vechi rivali. Şi, surpriză - preşedintele Traian Băsescu a iniţiat un dialog cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, în care nu l-a atacat. Totul a început cu următorul mesaj, adresat ministrului Borbely: ?Aveţi o misiune grea, veniţi după un ministru bun. Vă doresc să-i continuaţi tradiţia ministrului Winkler, altfel, încă o dată, mult succes!?. A urmat apoi o altă mişcare supriză: i l-a lăudat lui Tăriceanu pe Dacian Cioloş, ministrul Agriculturii. ?Transmiteţi-i felicitări! A mişcat lucrurile la Agricultură. Vă doresc numai bine, la revedere?, a spus Băsescu.

Dar cuvintele de bine nu s-au oprit aici. Pe picior de plecare, preşedintele şi-a amintit că joi va pleca împreună cu premierul la Lisabona. Aşa că i-a spus acestuia: ?domnule prim-ministru, ne vedem mâine la 7.40. Plecăm?. Replica premierului a fost scurtă. ?Cam târziu?, a spus Tăriceanu râzând. Iar răspunsul preşedintelui a venit în aceeaşi manieră. Tot cu zâmbetul pe buze, Băsescu a recunoscut şi el - ?da, cam târziu?.

Premierul spune că nu are nicio problemă să plece la Lisabona în acelaşi avion cu preşedintele. Tăriceanu a declarat că a acceptat mereu astfel de invitaţii din partea lui Băsescu, însă a găsit mijloace de transport numai atunci când preşedintele a vrut să călătorească singur în străinătate. Ultima dată când premierul şi şeful statului s-au aflat în acelaşi avion a fost în 2006, când au participat la lucrările Consiliului European de primăvară.

GLUMIŢE ÎNTRE PREŞEDINTE ŞI PREMIER:

Foto: LiveNews

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close