Antena 3 CNN Politică Băsescu a sesizat Curtea Constituţională. Care este motivul preşedintelui României

Băsescu a sesizat Curtea Constituţională. Care este motivul preşedintelui României

Băsescu a sesizat Curtea Constituţională. Care este motivul preşedintelui României
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Iul 2012   •   22:04

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, vineri, preşedintelui Curţii Constituţionale o cerere de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională dintre Parlamentul României, pe de o parte, şi preşedintele României, pe de altă parte, informează Mediafax.
   
Administraţia Prezidenţială a transmis vineri seară un comunicat de presă referitor la o "cerere de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională dintre Parlamentul României, pe de o parte, şi Preşedintele României, pe de altă parte".
   
"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a transmis vineri, 6 iulie a.c., preşedintelui Curţii Constituţionale o cerere de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională dintre Parlamentul României, pe de o parte, şi Preşedintele României, pe de altă parte", se arată în comunicat.
   
Traian Băsescu urmează să susţină o conferinţă de presă la ora 22.00, la Palatul Cotroceni.
   
Suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu a fost aprobată cu 256 de voturi "pentru", conform rezultatelor anunţate, vineri seară, în plenul reunit.
   
Conform anunţului, au fost exprimate 372 voturi exprimate, două voturi au fost anulate, 256 de voturi au fost "pentru", iar 114 au fost "împotrivă". Pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui erau necesare 217 voturi favorabile.
   

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close