Antena 3 CNN Politică Băsescu, atac dur la adresa PNL

Băsescu, atac dur la adresa PNL

Băsescu, atac dur la adresa PNL
16 Aug 2015   •   20:04

Traian Băsescu a susținut că, în comparație cu PD-ul, PNL-ul este mult mai flexibil și mai fără coloană vertebrală. "PNL-ul este un partid moluscă, care-și agită coloana vertebrală în funcție de curentul, vântul care bate de la Cotroceni sau de oriunde. În locul lor mi-aș fi menținut punctul de vedere, pentru că au și cerut să se reducă la 19%, și rămânea să-și asume pe urmă la buget prostia pe care au votat-o. Mai aveau șansa să-și corecteze prostia la bugetul de stat pe 2016", a afirmat el, prezent duminică, la Alba Iulia, la o întrunire a Partidului Mișcarea Populară

Fostul președinte a precizat că spune aceste lucruri pentru că despre PDL se afirma că a fost un partid cu care ar fi făcut ce a vrut. "Nu am făcut ce am vrut. De cele mai multe ori, au făcut ce au vrut ei și de asta uneori lucrurile au ieșit prost. Dar, în mod categoric și când a fost la o adică, am făcut cu ei ce a trebuit", a spus el.

Traian Băsescu a afirmat că nu ar fi "vărsat" niciodată PDL-ul în PNL. "Un partid care a dat țării de două ori primar general și de două ori președintele României nu-și poate nega istoria pentru un partid care nu dăduse niciodată până la ora aceea președinte", a adăugat el.

Băsescu a participat duminică la Alba Iulia la Conferința Regională Centru a PMP, la care au fost prezenți sute de delegați din Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

×
Subiecte în articol: PNL
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close