Antena 3 CNN Politică Băsescu: dosarul Mureşan-Remeş se află la mine în birou

Băsescu: dosarul Mureşan-Remeş se află la mine în birou

Băsescu: dosarul Mureşan-Remeş se află la mine în birou
11 Oct 2007   •   21:48

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut o declaraţie de presă la Cotroceni, în legătură cu scandalul ?mitei din agricultură?. "Am semnat decretul de eliberare din funcţie a ministrului agriculturii, Decebal Traian Remeş?, a declarat preşedintele în deschiderea discursului său, solicitându-i premierului Tăriceanu să vină urgent cu o nouă propunere pe această funcţie. În ceea ce priveşte flagrantul dintre Mureşan şi Remeş, şeful statului a precizat că ?tot documentarul se află încuiat în fişet, la mine în birou?. ?Este exclusă posibilitatea ca materialul video să provină de la Cotroceni?, a răspuns Traian Băsescu speculaţiilor cu privire originea materialului video transmis miercuri seară de televiziunea publică.

?Eu nu am transmis nimănui nici măcar un colţ de hârtie din acest dosar. Sunt destule alte materiale în acest dosar, chiar mai tentante decât înregistrarea video?, a ţinut să precizeze Traian Băsescu.

Întrebat cum comentează situaţia din TVR, ca urmare a difuzării imaginilor flagrantului, Băsescu a lansat un apel către cel care a adus materialul să spună de unde îl are. ?Eu îl rog pe cel care a dus CD-ul sau filmul sau pe ce suport a fost dus la TVR, să spună de unde a primit materialul?.

BĂSESCU: TĂRICEANU SĂ VINĂ URGENT CU O NOUĂ PROPUNERE LA AGRICULTURĂ -

Antena 3

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close