Antena 3 CNN Politică Băsescu este sigur: Nu contează numele celui cu care intru în turul doi, câştigătorul sunt eu

Băsescu este sigur: Nu contează numele celui cu care intru în turul doi, câştigătorul sunt eu

Băsescu este sigur: Nu contează numele celui cu care intru în turul doi, câştigătorul sunt eu
Sursa foto: basescu
21 Oct 2009   •   02:48

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la emisiunea Happy Hour de la ProTV, că nu doreşte să facă pronosticuri privind candidatul cu care ar putea să confrunte în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, spunând că nu contează numele celui care-i va fi adversar, câştigătorul fiind el.
"Nu contează numele celui cu care intru în turul doi, câştigătorul sunt eu", a spus Băsescu, citat de Mediafax.
Totodată, solicitat să precizeze cu cine ar vota dacă el nu ar candida şi ar rămâne în cursa pentru Preşedinţie toţi ceilalţi competitori, Băsescu a răspuns: "Aş vota pe unul care nu candidează, pe Traian Băsescu. Aş scrie pe buletin: Traian Băsescu. Cred că ar putea să fie cel mai bun preşedinte al românilor pentru următorii cinci ani".
Preşedintele Băsescu a declarat luni, la RFI, că sondajele pe care partidele le dau publicităţii înaintea alegerilor fac parte din manipularea formaţiunilor politice şi că va intra în al doilea tur al prezidenţialelor cu Crin Antonescu, chiar dacă şi l-ar dori mai mult pe Mircea Geoană ca adversar.
Pe de altă parte, anterior, întrebat într-o discuţie de luni cu cititorii HotNews.ro cu cine se vede în turul doi al alegerilor, fiind solicitat să facă "o mică predicţie" şi nu să menţioneze cine şi-ar dori să-i fie contracandidat, Băsescu a răspuns: "Predicţie: Mircea Geoană".

Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close