Antena 3 CNN Politică Băsescu: Îi chem pe politicieni la încetarea oricărei dispute. Ţara se prăbuşeşte sub lupta politică

Băsescu: Îi chem pe politicieni la încetarea oricărei dispute. Ţara se prăbuşeşte sub lupta politică

Băsescu: Îi chem pe politicieni la încetarea oricărei dispute. Ţara se prăbuşeşte sub lupta politică
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    31 Iul 2012   •   18:09

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a susţinut o declaraţie de presă, marţi după-amiază, la sediul său de campanie. 

Traian Băsescu a declarat, în debutul discursului său, că a observat o atmosfera încărcată de declaraţii şi ar dori să exprime câteva puncte de vedere.

Preşedintele suspendat a făcut un apel la schimbarea de atitudine a tuturor politicienilor şi a îndemnat încetarea oricărei lupte politice.

Iată cele mai importante declaraţii ale lui Traian Băsescu:

- Încă nu am aflat articolul din Constituţie pe care l-am încălcat pentru a fi suspendat sau demis.

- Aş vrea să fac unele constatări. Prima este că trei săptămâni de luptă politică sunt de ajuns, iar trei luni care se vor împlini curând de la instalarea guvernului Ponta sunt prea multe.

-Încep să-mi pun public întrebări: Câţi bani au câştigat românii din suspendarea preşedintelui? Câţi bani au câştigat românii din pierderea uriaşă a credibilităţi ca urmare a loviturii de stat? Dacă politicienii la vârf sunt implicaţi într-o bătălie fără sfârşit cine se ocupă de buna guvernare pentru cele 22  de milioane de români?

- Cred că cele 3 săptămâni de luptă politică şi cele 3 luni de la instalarea Guvernului Ponta trebuie să genereze o schimbare imediată de atitudine a tuturor politicienilor, inclusiv a mea.

-Îi chem pe politicieni la încetarea oricărei dispute, pentru că ţara se prăbuşeşte.

- Le cer liderilor USL încetarea imediată a oricărei lupte politice şi să treacă la luptă pentru România, adică să treacă la o bună guvernare.

- Trebuie să se revizuiască Constituţia în aşa fel încât Parlamentul unicameral să fie introduse în Constituţie.

Întrebat ce anume are de schimbat în privinţa sa, preşedintele suspendat a spus: "Eu nu prea am mare lucru de schimbat, că eu sunt suspendat".



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close