Antena 3 CNN Politică Băsescu: Incompetentul Vosganian a tăiat două avioane pentru Tarom (VIDEO)

Băsescu: Incompetentul Vosganian a tăiat două avioane pentru Tarom (VIDEO)

Băsescu: Incompetentul Vosganian a tăiat două avioane pentru Tarom <font color=red>(VIDEO)</font>
14 Sep 2007   •   09:04

Preşedintele l-a ridiculizat în public pe ministrul Finanţelor şi l-a făcut incompetent, pentru că a tăiat finanţarea destinată unor avioane pentru Tarom, nu pentru Romavia sau Preşedinţie, aşa cum pare să fi crezut ministrul. Potrivit şefului statului, decizia lui Vosganian dovedeşte că acesta nu a înţeles ce face, în momentul în care a hotărât să suspende finanţarea pentru achiziţia a două avioane despre care credea că ar fi destinate companiei Romavia, pentru a-l deservi pe preşedinte -

?Varujan Vosganian nu şi-a rezolvat problema de incompetenţă: a venit să o consolideze. A lăsat să se înţeleagă că la supărare a tăiat două avioane care erau pentru preşedinte şi nu şi-a dat seama că a tăiat două avioane pentru Tarom?, a declarat Traian Băsescu.

?Ce a tăiat el, poate află acum de la mine, este înţelegerea lui Adrian Năstase cu premierul Rafarrin, când s-a stabilit că Taromul va înceta să mai cumpere avioane Boeing. Trebuia să mai cumpere 5 aeronave Boeing 737 şi, în urma vizitei premierului Raffarin, s-a stabilit că în loc de 5 Boeing-uri 737 se vor achiziţiona 4 avioane Airbus 318?, a arătat preşedintele Băsescu.

Şeful statului a afirmat că acum Varujan Vosganian va trebui să explice cum rămâne cu acel contract. ?Eu nu am cerut niciodată noi avioane pentru Romavia. Propunerea a venit de la Ministerul Apărării, era aprobată de primul-ministru şi nu am nicio legătură cu dotarea Companiei Romavia, care nu este o companie care să ţină de Preşedinţie?.

Replica lui Vosganian: discuţia este pur imaginară
Contactat telefonic de Antena 3, ministrul Finanţelor Varujan Vosganian a declarat că discuţia deschisă de preşedinte este ?pur imaginară?. ?Eu nu am tăiat nimic. Am primit de la Ministerul Transporturilor această listă cu avioane şi am respectat-o?.

Antena3.ro

BĂSESCU: MEDITAŢIILE O NOUĂ MODALITATE DE A ÎNVĂŢA PRIVAT ÎN ŞCOLILE DE STAT

BĂSESCU: CNCD SĂ SE SESIZEZE ÎN CAZUL BANCURILOR CU OLTENI, MOLDOVENI, ARDELENI

TRAIAN BĂSESCU O NOUĂ REMARCĂ DISCRIMINATORIE

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close