Antena 3 CNN Politică Băsescu îşi recunoaşte înfrângerea înainte de alegerile pentru Capitală: ”Şansele mele sunt minime”

Băsescu îşi recunoaşte înfrângerea înainte de alegerile pentru Capitală: ”Şansele mele sunt minime”

Traian Băsescu a declarat că şansele sale de a câştiga alegerile la Bucureşti sunt minime.

Băsescu îşi recunoaşte înfrângerea înainte de alegerile pentru Capitală: ”Şansele mele sunt minime”
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    21 Sep 2020   •   16:10

Întrebat de ce persistă să candideze la Bucureşti în condiţiile în care este politicianul care nu a suferit nicio înfrângere electorală, Traian Băsescu a afirmat că el vrea să câştige doar respect, chiar dacă ştie că va pierde confruntarea.

„Foarte mulţi m-au întrebat asta. Nu e un risc, ştiu care e rezultatul alegerilor, îl intuiesc, pentru că nu mai am şansa votului pe om din 2000. Acum bucureştenii vor mai multă politică, e polarizare pe votul politic. Deci şansele mele sunt minime. Dar pot să câştig respect prezentându-mă ca un profesionist”, a spus Băsescu.

În ultima săptămână de campanie, Traian Băsescu a schimbat tactica şi îşi justifică candidatura prin rolul său de a crea probleme PNL şi USR, dacă ar pierde alegerile Nicuşor Dan, candidat independent, susţinut de cele două partide.

Potrivit unui sondaj prezentat sâmbătă de Nicuşor Dan, Traian Băsescu ar avea 9%, iar distanţa dintre primii doi clasaţi este mai mică de 2 %, ceea ce înseamnă că dreapta pierde prin prezenţa fostului primar la alegeri.

×
Subiecte în articol: Capitală sanse

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close