Antena 3 CNN Politică Băsescu l-a atacat pe Hrebenciuc în Norvegia

Băsescu l-a atacat pe Hrebenciuc în Norvegia

Băsescu l-a atacat pe Hrebenciuc în Norvegia
08 Noi 2007   •   08:35

Avem de toate în Parlament. Şi oameni buni, şi naivi şi incapabili, dar şi tagma jefuitorilor. Aceasta este viziunea lui Traian Băsescu, expusă nu în presa din ţară, ci în faţa membrilor comunităţii de români din Norvegia. Şeful statului a fost la Oslo într-o vizită oficială. Întâlnirea preşedintelui cu reprezentanţii comunităţii româneşti a avut loc la sediul Ambasadei României din Oslo. Printre altele, Traian Băsescu le-a creionat gazdelor profilul parlamentarilor români. "Deci, sunt de toate categoriile: naivi, unii nu ştiu ce fac, nu înţeleg, alţii sunt cei care îi manipulează, ca atitudini şi îi folosesc"

Preşedintele nu a uitat nici în Norvegia de conflictele cu adversarii politicii, amintind în mod special de Viorel Hrebenciuc. "Nu poţi să pui egal, una-i Hrebenciuc, alta-i un amărât care nu ştie de ce este în Parlament, dar a fost şi el pe listă. Deci sunt şi oameni buni, şi naivi şi incapabili şi tagma jefuitorilor", a afirmat Băsescu.

Întrebat şi despre situaţia din Italia, Traian Băsescu a spus că în trecut premierii Italiei, fie Silvio Berlusconi, fie Romano Prodi, nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa românilor. "Acolo lucrurile sunt mai complicate, dacă nu ar fi presa, v-aş spune. Dacă v-aş spune tot ce ştiu, s-ar învenina atmosfera şi obiectivul meu este ca atmosfera politică să fie pusă la nivel minim agresiv în momentele astea", a mai spus şeful statului.

Antena 3

×
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close