Antena 3 CNN Politică Băsescu l-a dat în judecată pe Patriciu, pentru "minciună şi trucarea unor filmări"

Băsescu l-a dat în judecată pe Patriciu, pentru "minciună şi trucarea unor filmări"

Băsescu l-a dat în judecată pe Patriciu, pentru "minciună şi trucarea unor filmări"
Sursa foto: Traian Bãsescu
02 Dec 2009   •   16:36

Preşedintele Traian Băsescu l-a dat în judecată pe Dinu Patriciu şi firma Best Media, cerând instanţei Judecătoriei sectorului 1-Secţiei civile să fie obligat la despăgubiri de un leu, pentru "minciună şi trucarea unor filmări". Procesul urmează să înceapă în 21 aprilie. În paralel, şeful statului aşteaptă din partea Institutului Naţional de Expertize Criminalistice un aviz de specialitate prin care să se stabilească dacă filmul din campania din 2004 conţine urme de intervenţie tehnică în sensul modificării integrităţii acestuia sau dacă este veridic.
Sâmbătă, Traian Băsescu a anunţat, la sediul său de campanie, că îl va da în judecată pe Dinu Patriciu şi ziarul Gardianul şi a întrebat conducerea ziarului de ce nu a făcut o expertiză a filmului în care pare a lovi un copil în timpul campaniei electorale din 2004.
"Gardianul" a publicat, joi, 26 noiembrie, un film în care preşedintele Băsescu pare a lovi un copil peste faţă, în timpul unui miting electoral din 2004.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Realitatea TV, întrebat cum comentează filmul, că se va uita la imagini şi va da o explicaţie publică, după care a spus: "Nu ştiu dacă acel copil nu a vorbit urât femeii".
"Vă asigur că o să mă uit şi o să vă dau o explicaţie. Dar zice copilul ceva? A spus ceva urât?", a spus Băsescu, întrebat despre filmuleţ.
"Poate m-a înjurat", a adăugat Băsescu.
Ulterior, preşedintele Traian Băsescu a declarat, la sediul său de campanie, că niciodată în viaţa lui nu a lovit vreun copil, al său sau al altora, susţinând că s-a ajuns "prea departe cu campania murdară" şi că acest lucru"arată disperare".
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close