Antena 3 CNN Politică Băsescu, lovitură devastatoare: „PSD a mărit salariile și pensiile și a obținut la alegeri cât am luat eu când le-am tăiat”

Băsescu, lovitură devastatoare: „PSD a mărit salariile și pensiile și a obținut la alegeri cât am luat eu când le-am tăiat”

Traian Băsescu comentează situația paradoxală în care se află PSD, după eșecul de la prezidențiale.

Băsescu, lovitură devastatoare: „PSD a mărit salariile și pensiile și a obținut la alegeri cât am luat eu când le-am tăiat”
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Dec 2019   •   15:12

Traian Băsescu a afirmat, la un post de televiziune, că PSD nu își revine din șocul alegerilor prezidențiale după ce, deși a mărit salariile și pensiile, a pierdut în mod dramatic.

”PSD-ul a realizat și i-a devenit o traumă uriașă că au mărit salariile și pensiile și au obținut un rezultat pe care l-am obținut eu când le-am tăiat. Românii au transmis: ”Nene, nu mai suntem cumpărabili cu bani de la bugetul de stat, nu ne mai satisface faptul că ne dați un ban în plus, faceți autostrăzi, faceți-ne spitale”. Ăsta a fost mesajul românilor. Uitați-vă la șocul din Moldova, cred că PSD nu-și revine din șoc. Este maturizarea societății”, a comentat Băsescu, la digi24.ro.

Băsescu a admis că președintele Klaus Iohannis a jucat ”perfect”, dar a avut și o conjunctură favorabilă.

”Totul i-a ieșit, inclusiv referendumul pe justiție. A jucat perfect și a avut și o conjunctură perfectă cu un PSD în degringoladă, debusolat și acest lucru s-a întâmplat după condamnarea lui Dragnea”, a mai spus Băsescu.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close