Antena 3 CNN Politică Băsescu: Năstase mi-a propus o alianţă PD-PSD în schimbul uitării dosarului Flota

Băsescu: Năstase mi-a propus o alianţă PD-PSD în schimbul uitării dosarului Flota

Băsescu: Năstase mi-a propus o alianţă PD-PSD în schimbul uitării dosarului Flota
28 Sep 2007   •   18:15

Preşedintele Traian Băsescu a dezvăluit vineri că fostul Premier, Adrian Năstase i-a propus o fuziune PD ? PSD în schimbul ?uitării? dosarului ?Flota?, despre care Băsescu pretinde că este un fals. Preşedintele susţine că o stenogramă a unei discuţii purtate de ?demnitari PSD? demonstrează că dosarul a fost fabricat şi dat ulterior procurorilor.

?Este o chestiune de cuvântul meu împotriva cuvântului altui politician: discuţia cu Adrian Năstase când îmi propunea ca PD să fuzioneze cu PSD, şi la contrapartidă era Ťiar noi uităm de dosarul Flotať. Discuţia am purtat-o în cabinetul primului-ministru, la Palatul Victoria. Am preferat să las înscenarea să meargă mai departe şi să apar în instanţă decât să fac un asemenea compromis?, a spus Băsescu.

Traian Băsescu a amintit că, până acum, în dosarul ?Flota? s-au efectuat două expertize: una de către un expert numit de fostul PNA (actual DNA), şi una de către ?experţi parte?, la solicitarea celor 86 de acuzaţi în dosar. ?Foarte important ar fi să vedem acum noua expertiză făcută de DNA, care a fost depusă, cu care din cele două expertize coincide? a mai precizat Băsescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close