Antena 3 CNN Politică Băsescu: nu cred că PD a fost un susţinător al uninominalului

Băsescu: nu cred că PD a fost un susţinător al uninominalului

Băsescu: nu cred că PD a fost un susţinător al uninominalului
05 Noi 2007   •   08:52

Nu am convingerea că PD a fost un mare susţinător al votului uninominal până la momentul în care eu am cerut referendumul. Declaraţia a fost făcută chiar de preşedintele Traian Băsescu, într-un interviu acordat ?Evenimentului Zilei?. Şeful statului a început maratonul mediatic pentru a explica de ce a organizat referendumul în ziua alegerilor europene.

Traian Băsescu recunoaşte că suprapunerea campaniei pentru referendum cu cea pentru euroalegeri este în avantajul Partidului Democrat. "Sunt conştient de faptul că referendumul poate fi valorificat de PD mai mult decât de orice alt partid. Şi, să fiu cinstit, nu mă deranjează. Puteţi să-mi spuneţi cum ar fi arătat campania mea fără PD, la referendumul pentru suspendarea preşedintelui?", a declarat şeful statului jurnaliştilor de la ?Evenimentul Zilei?.

Preşedintele admite totodată că acţiunile sale influenţează politica PD. "Nu am convingerea că PD a fost un mare susţinător al votului uninominal până la momentul în care eu am cerut referendumul," mai spune şeful statului.

Acesta este al doilea interviu pe care preşedintele îl acordă în ultimele 5 zile - respectiv unui post de televiziune şi unui ziar central.

Antena 3

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close