Antena 3 CNN Politică Băsescu nu vrea să iasă la declaraţii. Oare ce pune la cale?

Băsescu nu vrea să iasă la declaraţii. Oare ce pune la cale?

Băsescu nu vrea să iasă la declaraţii. Oare ce pune la cale?
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Aug 2012   •   19:29

Traian Băsescu se abţine de la orice declaraţie, posibil până miercuri, după citirea în plenul Curţii a textului deciziei, au declarat surse din staff-ul de campanie al acestuia. Acesta a decis să nu aibă nici o reacţie în cursul zilei de azi cu privire la decizia CCR, scrie Mediafax.

Traian Băsescu nu s-a prezentat nici la sediul său de campanie în cursul zilei de marţi, cu toate că era aşteptat de câteva zeci de jurnalişti ai presei române, dar şi internaţionale pentru o eventuală declaraţie a sa.

Jurnaliştii s-au strâns într-un număr foarte mare în faţa sediului de campanie, în special după ce CCR şi-a anunţat decizia de a nu valida referendumul din 29 iulie

În acelaşi timp, jandarmii au coborât din maşini şi gardurile folosite pentru blocarea accesului pe stradă, însă traficul nu a fost restricţionat, iar singurul incident a fost venirea pe stradă a unui protestatar anti-Băsescu, care a fugit până sub ferestrele sediului de campanie, unde a scandat cu putere câteva lozinci împotriva preşedintelui suspendat şi a Curţii Constituţionale, fiind apoi ridicat de o echipă de jandarmi.
   
După prânz, la sediul de campanie au venit şi câţiva simpatizanţi ai lui Băsescu. Aceştia le-au dat buchete de flori persoanelor din staff-ul de campanie al lui Băsescu.
 

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close