Antena 3 CNN Politică Băsescu şi Geoană au început să curteze electoratul PNL. Antonescu îi acuză pe amândoi de manipulare

Băsescu şi Geoană au început să curteze electoratul PNL. Antonescu îi acuză pe amândoi de manipulare

Băsescu şi Geoană au început să curteze electoratul PNL. Antonescu îi acuză pe amândoi de manipulare
22 Noi 2009   •   21:33

De abia au fost făcute publice rezultatele Exit-Poll-urile şi candidaţii clasaţi pe primele două locuri au început să curteze electoratul candidatului aflat pe locul trei.

Astfel, Traian Băsescu a vorbit în discursul său despre victoria "electoratului de dreapta", amintind că voturile PDL şi PNL, cumulate, dau peste 50% din opţiunea românilor.

De asemenea, Mircea Geoană a ţinut să felicite în mod special campania dusă de candidatul PNL, Crin Antonescu, el ţinând să aprecieze în mod deosebit modul în care acesta a luptat în ultimele săptămâni.

Cu toate acestea, Crin Antonescu nu le-a răspuns celor doi. Mai mult, candidatul liberal a ţinut să îi acuze pe cei doi de manipularea sondajelor de opinie. "Zeci de mii de oameni nu vor mai apuca să voteze, în vreme ce autobuzele lui Băsescu şi Geoană au votat de dimineaţă. Domnului Geoană îi spun că era cam trist pentru un rezultat aşa de bun. Indiferent cine va câştiga această competiţie, noi am luptat cinstit", a spus Antonescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Mircea Geoană
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close