Antena 3 CNN Politică Bilanțul primului mandat de președinte al României al lui Klaus Iohannis are peste 800 de pagini. Vezi documentul!

Bilanțul primului mandat de președinte al României al lui Klaus Iohannis are peste 800 de pagini. Vezi documentul!

După o scurtă prezentare la Cotroceni, președintele Klaus Iohannis și-a postat bilanțul complet al primului mandat prezidențial.

Bilanțul primului mandat de președinte al României al lui Klaus Iohannis are peste 800 de pagini. Vezi documentul!
19 Dec 2019   •   18:41

Președintele Klaus Iohannis și-a prezentat oficial bilanțul primului mandat de președinte al României. Un document mai lung ca oricare dintre cele două cărți pe care le-a publicat până acum. Documentul are 833 de pagini și acoperă cei cinci ani de mandat prezidențial.

"Obiectivul fundamental al primului meu mandat de Președinte al României a fost acela de a construi o ţară puternică, un stat de drept consolidat, cu o democrație autentică. Toate acțiunile mele și realizările din perioada 2014-2019 s-au subsumat acestei viziuni, a unei Românii puternice. Am primit mandatul din partea cetățenilor și tocmai de aceea am considerat că este necesar să prezint public un bilanț al activității de Președinte, care oferă o imagine complexă, în detaliu, a acestor cinci ani", a scris Iohannis, pe Facebook. 

Cel mai lung capitol se numește - "Consolidarea statului de drept, legi temeinice și întărirea instituțiilor" - și are peste 230 de pagini. 

Documentul complet poate fi citit aici

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close