Antena 3 CNN Politică Blaga zice că are nevoie de Udrea în PDL

Blaga zice că are nevoie de Udrea în PDL

Blaga zice că are nevoie de Udrea în PDL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Feb 2013   •   20:06

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, dă semne că vrea să înceteze războiul public pentru putere. Liderul democrat-liberal a făcut astăzi un apel la unitate, plecând de la comentarii din presă, conform cărora ar intenţiona să o excludă din partid pe contracandidata sa, Elena Udrea.

Informaţia a fost prezentată în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

"Apare o strategie incredibilă. N-am altceva mai bun de făcut decât să o dau afară din partid pe doamna Udrea... Nimic mai fals", a negat şeful PDL.

Apoi, Blaga a spus că partidul trebuie stabilizat, adăugând că este nevoie de Udrea în partid.

"Eu cred că trei lucruri trebuie să facem imediat. În primul rând să rămânem o echipă foarte puternică, întreg PDL. În al doilea rând să-l stabilizăm, pentru că oamenii din teritoriu au mare nevoie de noi. Toată lumea care ar avea sau se presupune că ar avea o legătură cu PDL este controlată de toate instituţiile statului, zi de zi, şi oamenii au nevoie de ajutorul nostru, nu să ne ciorovăim noi aici. Şi desigur de reconstrucţie a partidului. Nu s-a pus niciodată... E nevoie de fiecare membru al partidului. Şi de doamna Udrea", a încheiat Blaga


Pe 11 februarie, actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, şi-a anunţat candidatura pentru reconfirmarea la şefia partidului.

După o zi, deputatul Elena Udrea a anunţat că va candida şi ea la preşedinţia partidului.

Pe 9 ianuarie, Udrea spunea că nu va candida la şefia PDL, precizând însă că este nevoie de organizarea Convenţiei, pentru ca baza partidului să poată alege o echipă, care poate fi chiar şi a actualului preşedinte al formaţiunii.

Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea noii conduceri urmează să aibă loc în 23 martie.




×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close