Antena 3 CNN Politică Boc: Blaga greşeşte. Adversarul PDL nu este Traian Băsescu, ci USL

Boc: Blaga greşeşte. Adversarul PDL nu este Traian Băsescu, ci USL

Boc: Blaga greşeşte. Adversarul PDL nu este Traian Băsescu, ci USL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Feb 2013   •   21:41

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, a declarat vineri, că actualul şef al partidului, Vasile Blaga, greşeşte pentru că îşi concentrează atacul asupra fostului Guvern PDL şi a preşedintelui Traian Băsescu, "şi nu asupra adversarului politic real", adăugând că şeful statului nu este "adversarul PDL".

Emil Boc a spus, referitor la afirmaţiile lui Vasile Blaga, că adversarul politic real al PDL este USL.

"Preşedintele PDL, Vasile Blaga, greşeşte pentru faptul că îşi concentrează atacul asupra fostului Guvern PDL şi a preşedintelui Traian Băsescu şi nu asupra adversarului politic real, care este USL. Preşedintele Băsescu nu a fost şi nu este adversarul PDL", a spus Boc, potrivit Mediafax.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a răspuns vineri criticilor preşedintelui Traian Băsescu la adresa sa şi a partidului, spunând: "Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democraţia în România în vară şi inclusiv pe domnia sa".

Blaga a afirmat că prin declaraţiile făcute preşedintele Traian Băsescu nu a lovit în el, ci în PDL.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, că PDL seamănă acum în interior cu FSN şi nu îl mai poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor sale, precizând că se uită la ce se întâmplă, dar nu îi vine să creadă acest lucru.

"În interior seamănă cu FSN-ul. Pentru mine PDL-ul nu mai e un instrument, nu mă mai poate ajuta. Mă poate ajuta Guvernul, cu care am făcut un pact", a spus Băsescu.



×
Subiecte în articol: vasile blaga
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close