Antena 3 CNN Politică Boc, despre o alianţă cu PNL: Poate le vine mintea de pe urmă (VIDEO)

Boc, despre o alianţă cu PNL: Poate le vine mintea de pe urmă (VIDEO)

Boc, despre o alianţă cu PNL: Poate le vine mintea de pe urmă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Iul 2010   •   14:20

Democrat-liberalii s-au reunit luni în şedinţa Biroului Permanent Naţional. În partid se vorbeşte de o nouă apropiere de PNL, pe fondul certurilor dintre liberali şi social-democraţi. Ministrul Economiei, Adriean Videanu a declarat că el a susţinut dintotdeauna o aprăpiere a PDL de PNL.

 

?Eu am susţinut şi susţin tot timpul o astfel de alianţă. Eu cred într-o guvernare de dreapta reală, şi nu o soluţie de compromis, o guvernare de şantaj, cum a fost 2007-2008 într-un guvern de dreapta cu un program de guvernare de dreapta, cu 20% susţinere în Parlament, şantajat de PSD. Cred într-o separare a apelor din punct de vedere ideologic şi doctrinar - pe stânga PSD cu cine vrea, pe dreapta PDL cu PNL? a spus luni Adriean Videanu, citat de Mediafax.

?Am fost primul care am solicitat această alianţă după alegerile din 2008 şi am fost personal la sediul PNL cerând această alianţă. În 2009, după alegerile prezidenţiale prima ofertă a fost către PNL. De fiecare dată am fost refuzaţi. Dar ştiţi cum e la români, poate le vine mintea de pe urmă.

Deocamdată am un guvern pe care îl conduc, pe viitor vom mai vedea? a spus Emil Boc la sfârşitul şedinţei.

 

 

Democrat liberalii au relansat ideea unui guvern împreună cu PNL, însă răspunsul liberalilor a fost un NU categoric.

Nici în Opoziţie apele nu sunt limpezi. Liberalii vor la putere, dar singuri. Iar social-democraţii pregătesc o nouă moţiune de cenzură, în toamnă.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: PNL
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close