Antena 3 CNN Politică Boc: Fiecare ministru îşi dă propriul examen. Cine nu e alături de Guvern, nu mai e partenerul PDL

Boc: Fiecare ministru îşi dă propriul examen. Cine nu e alături de Guvern, nu mai e partenerul PDL

Boc: Fiecare ministru îşi dă propriul examen. Cine nu e alături de Guvern, nu mai e partenerul PDL
Sursa foto: Emil Boc
04 Sep 2009   •   17:47

Cei care nu vor dori să fie alături de obiectivul Guvernului privind reforma statului, nu vor fi partenerii PDL, a avertizat, vineri, de la Costineşti, premierul Emil Boc, în viziunea căruia, în acest moment, "fiecare îşi dă propriul examen".

"Priorităţile noastre sunt cele legate de reforma statului şi de gestionarea vieţii românilor în această perioadă de criză, în sensul de a o gestiona cât mai bine cu putinţă. Cei care sunt alături de acest obiectiv al Guvernului, al României, al programului de guvernare, de a face reforma statului pe care nu au avut alţii curajul să o facă în 20 de ani, sunt partenerii noştri. Ceilalţi, care nu vor dori acest lucru, nu vor fi partenerii noştri", a spus Emil Boc, în cadrul Şcolii de Vară a PDL de la Costineşti.

Întrebat dacă şi miniştrii PSD sunt partenerii PDL-ului, Boc a ţinut să precizeze că prestaţia fiecărui membru al Executivului va fi analizată şi tratată în mod separat, nu în bloc, pe linii de apartanenţă politică. "Fiecare are mingea în propriul teren. Cei care vor dori să fie alături de reforma statului, sunt partenerii noştri, cei care nu vor declara asta şi nu vor face asta, nu sunt partenerii noştri. Fiecare îşi dă propriul examan? a conchis Boc.

Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close