Antena 3 CNN Politică Boc, la noi discuţii cu parlamentarii PDL pe măsurile de austeritate

Boc, la noi discuţii cu parlamentarii PDL pe măsurile de austeritate

Boc, la noi discuţii cu parlamentarii PDL pe măsurile de austeritate
Sursa foto: Emil Boc
31 Mai 2010   •   14:32

Premierul Emil Boc participă, luni, la reuniunea grupului parlamentar PDL din Senat, urmând să prezinte măsurile de austeritate adoptate de Guvern şi să discute cu parlamentarii în perspectiva asumării răspunderii Guvernului în Parlament. După această întrunire, Boc se va deplasa la Cameră pentru a discuta aceleaşi probleme şi cu deputaţii PDL.
Liderul senatorilor PDL, Traian Igaş, a declarat că premierul Boc va veni, la ora 14.30, la grupul din Senat pentru a prezenta măsurile de anticriză adoptate de Guvern şi despre angajarea răspunderii Guvernului în Parlament.
În jurul orei 15.30, Boc va discuta aceeaşi agendă şi cu deputaţii PDL.
Guvernul a adoptat, duminică, proiectele de legi prin care sunt reduse salariile, pensiile şi alte prestaţii sociale din sectorul bugetar, pentru care îşi va angaja răspunderea în Parlament.
Proiectele de legi pentru care Guvernul urmează să-şi asume răspunderea au sosit, luni dimineaţă, la Parlament. Birourile permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor se vor reuni în şedinţă, marţi, la ora 13.30, pentru a stabili procedura pe care o vor urma aceste legi.
Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close