Antena 3 CNN Politică Boc s-a urcat într-un excavator, la inaugurarea lucrărilor la tronsonul de autostradă Deva-Orăştie

Boc s-a urcat într-un excavator, la inaugurarea lucrărilor la tronsonul de autostradă Deva-Orăştie

Boc s-a urcat într-un excavator, la inaugurarea lucrărilor la tronsonul de autostradă Deva-Orăştie
09 Apr 2011   •   21:49

Emil Boc a vrut să demonstreze că poate să conducă orice! Ce mi-e o ţară, ce mi-e un excavator. Premierul a încercat să le arate muncitorilor din Hunedoara cum se manevrează un utilaj şi cum se construieşte o autostradă.

Premierul s-a simţit pe şantier ca un copil în Disneyland. Nici n-a coborât bine din maşină şi a ochit utilajele. Ministrul Boagiu nu ştia de ce şeful ei este atât de fericit. A aflat câteva minute mai târziu, când premierul a vrut să le arate muncitorilor cum se lucrează cu excavatorul. El a ridicat primele două cupe cu pământ, la inaugurarea lucrărilor la trosonul de autostradă Deva-Orăştie.

În ritmul dictat de Emil Boc, muncitorii trebuie să dea la cheie tronsonul de autostradă Deva - Orăştie până în vara anului viitor. Aşa ne asigură ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, care a făcut şi o gafă incredibilă cu un primar pe şantier. L-a văzut îmbrăcat cu o vestă de muncitor şi a vrut să spună că s-a deghizat, dar pe gură i-a ieşit altceva.

Tronsonul de autostradă Deva-Orăştie are o lungime de 32,5 kilometri şi va fi împărţit pe două secţiuni: Simeria-Orăştie, pentru care finalizarea contractului este august 2012, şi Deva - Simeria, pentru care termenul este februarie 2013. Tronsonul va avea trei noduri rutiere, la Deva, Orăştie şi la est de Simeria, în apropiere de intersecţia cu E 66, 21 de poduri şi pasaje, 100 de podeţe.

 


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close