Antena 3 CNN Politică Boc se declară deja câştigător în procesul intentat de Tăriceanu

Boc se declară deja câştigător în procesul intentat de Tăriceanu

Boc se declară deja câştigător în procesul intentat de Tăriceanu
Sursa foto: Emil Boc
18 Feb 2009   •   17:13

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că abia aşteaptă să câştige procesul deschis de fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu pentru acuzaţiile privind cazul Sterling şi că va dona banii câştigaţi unei unităţi de asistenţă socială.
Boc şi-a manifestat curiozitatea faţă de modul în care va explica Tăriceanu transformarea contractului de explorare într-unul de exploatare în cazul Sterling.
La rândul său, social-democratul vizat de demersul în instanţă al fostului premier, deputatul Iulian Iancu a declarat că gestul lui Tăriceanu nu constituie decât "o acţiune de intimitare şi de atac".
"Cred că domnul Tăriceanu se menţine într-o acţiune de intimidare şi de atac, încercând sã atragă atenţia opiniei publice. Cred că ar trebui să se concentreze în a aduce argumente asupra modului prin care a decis să priveze statul român de dreptul de a deţine 45% din rezervele de petrol si gaze din cele două perimetre", a precizat Iancu.
Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, miercuri, că i-a acţionat în judecată pe premierul Emil Boc şi pe social-democratul Iulian Iancu, pentru afirmaţiile lansate în cazul Sterling, cerând daune în valoare de 100.000 de lei fiecăruia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boc proces Tariceanu donatie contract
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close