Antena 3 CNN Politică Boc vrea să îl scoată pe Geoană din CSAT

Boc vrea să îl scoată pe Geoană din CSAT

Boc vrea să îl scoată pe Geoană din CSAT
Sursa foto: boc geoana
07 Apr 2009   •   08:20

Atacul lui Mircea Geoană la adresa preşedintelui României i-a iritat pe partenerii de coaliţie. Premierul Emil Boc le-a cerut senatorilor PDL, ca dret răspuns, să nu voteze ordonanţa Guvernului privind organizarea şi functionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, act normativ care permite preşedintelui Senatului să participe la şedinta CSAT.

În caz că această ordonanţă va fi respinsă, Mircea Geoană nu va mai putea participa la şedinţe CSAT, scrie România Liberă.

Pentru a-şi înşela partenerii de coaliţie, la vot ar urma ca doar câţiva senatori PDL să voteze în vreme ce ceilalţi ar urma să părăsească sala sau să voteze negativ.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, după şedinţa conducerii PSD, că solicită DNA "în mod oficial" să se autosesizeze în cazul "celor 30 de hectare obţinute de Mircea Băsescu" şi a "milionului de euro" pe care l-a avut la dispoziţie Ioana Băsescu.

?În calitate de preşedinte al PSD şi preşedinte al Senatului solicit în mod oficial autosesizarea DNA cu privire la cele 30 de hectare obţinute de Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, printr-o schemă identică cu cea aplicată de Gabriel Popoviciu", a spus Mircea Geoană.

De asemenea, Geoană a solicitat o anchetă şi în cazul Ioanei Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui, pentru a cerceta ?milionul de euro? pe care aceasta l-a avut la dispoziţie pentru achiziţionarea apartamentului de lux din Băneasa.

A treia cerere a liderului PSD se referă la "un răspuns oficial" din partea Parchetului General, care să explice ?de ce un fruntaş pedelist care a fost dovedit cu fapte antisociale grave este judecat în stare de liberate, şi domnul Becali care se pare că a avut fapte antisociale destul de grave este judecat în stare de arest?.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sedinta CSAT Mircea Geoană Emil Boc
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close