Antena 3 CNN Politică Bogdan Chireac, analiză după mutările lui Klaus Iohannis: În acest an nu va respecta nicio lege

Bogdan Chireac, analiză după mutările lui Klaus Iohannis: În acest an nu va respecta nicio lege

Bogdan Chireac, analiză după mutările lui Klaus Iohannis: În acest an nu va respecta nicio lege
Sursa foto: Foto: presidency.ro
04 Ian 2019   •   14:11

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declaraţiile făcute vineri, 4 ianuarie, de către preşedintele Klaus Iohannis

Bogdan Chirieac a comentat, la România TV, declaraţiile făcute vineri de către preşedintele Klaus Iohannis, cel care, după ce a anunţat încă o dată că va candida pentru un nou mandat, a făcut o serie de anunţuri cu privire la respingerea nominalizărilor făcute de către PSD pentru posturile vacante din Guvern, respingerea propunerii de revocare a lui Augustin Lazăr de la Parchetul General şi a propunerii lui Tudorel Toader, privind conducerea DNA. 

Întrebat cum comentează faptul că preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu se teme de niciun contracandidat la alegerile de anul acesta, Bogdan Chirieac a declarat: "Nu are un contracandidat fiindcă dânsul nu mai e în cursa electorală. Din cauza asta nu are un contracandidat. Candidaţii la preşedinţie cu şanse sunt alţii în momentul acesta. Pe partea pe care vine dânsul este Dacian Cioloş. Asta a aflat probabil şi domnul preşedinte Iohannis şi atunci, probabil, joacă la rupere. Anunţă că nu-l va revoca pe procurorul general Augustin Lazăr, în ciuda deciziei CCR, deoarece este foarte mulţumit de activitatea dânsului. Dar pe doamna Kovesi de ce a revocat-o, cu toate că spunea că e foarte mulţumit şi de activitatea dânsei?".

"Va fi un an foarte greu, în care preşedintele nu va respecta nicio lege şi nici Constituţia în care dânsul crede că aşa trebuie să-şi atragă partea agresivă, insurecţională din haştag cu care să plece la cucerirea poziţiilor ocupate de Dacian Cioloş", a mai afirmat Bogdan Chirieac.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close