Antena 3 CNN Politică Bogdan Gheorghiu, propus pentru funcţia de ministru al Culturii: „Acest portofoliu este unul foarte dificil”

Bogdan Gheorghiu, propus pentru funcţia de ministru al Culturii: „Acest portofoliu este unul foarte dificil”

Bogdan Gheorghiu, propus pentru funcţia de ministru al Culturii: „Acest portofoliu este unul foarte dificil”
Sursa foto: Foto: Bogdan Gheorghiu/Facebook
de S.T.    |    29 Oct 2019   •   12:32

Bogdan Gheorghiu, propus pentru funcţia de ministru al Culturii, a afirmat marţi că obiectivele ministeriatului său sunt pe termen scurt şi mediu, în condiţiile în care guvernul PNL este unul de tranziţie.

„Actualul guvern PNL este unul de tranziţie, până la declanşarea unor eventuale alegeri anticipate sau până la alegerile la termen care vor avea loc peste aproximativ un an, astfel că obiectivele ministeriatului meu sunt pe termen scurt şi mediu. Faptul că astăzi sunt al cincilea ministru audiat în ultimii cinci ani reflectă faptul că acest portofoliu este unul foarte dificil”, a declarat, la audierea în comisiile de specialitate din Parlament, Bogdan Gheorghiu, propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Culturii în Guvernul Orban.

El a spus că activitatea MCIN „trebuie să asigure un echilibru dinamic între protejarea patrimoniului, încurajarea creaţiei contemporane, difuzarea valorilor culturale universale în România şi totodată a valorilor româneşti în lume”.

Citiți și:

Cine este Bogdan Gheorghiu, propunerea pentru Ministerul Culturii în Guvernul Orban

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ministru audiere
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close