Antena 3 CNN Politică Bogdan Teodorescu: Nu văd că PSD şi-ar încălzi candidat pentru prezidenţiale

Bogdan Teodorescu: Nu văd că PSD şi-ar încălzi candidat pentru prezidenţiale

Bogdan Teodorescu: Nu văd că PSD şi-ar încălzi candidat pentru prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2013   •   14:43
Agendele PSD şi PNL s-au rupt atunci când Victor Ponta a ajuns premier, iar Crin Antonescu n-a ajuns preşedinte, a declarat într-un interviu acordat pentru pesurse.ro consultantul politic Bogdan Teodorescu.
 
Bogdan Teodorescu s-a ocupat în 2012 de comunicarea publică a lui Victor Ponta în cursa pentru candidat la funcţia de premier al României din partea USL. 
 
El spune că nu vede că PSD-ul şi-ar încălzi un candidat la prezidenţiale şi îi dă un sfat lui Victor Ponta cu privire la comunicarea sa publică.
 
Cum vedeţi anul electoral 2014? Vor rămâne USL cu Antonescu candidat şi dreapta fărâmiţată, aşa cum e acum?
 
Primul moment electoral al anului 2014 vor fi alegerile europarlamentare în care USL-ul nu va candida împreună. Asta este, dacă vreţi, prima şi cea mai importantă dată a anului şi atunci se va şti raportul de forţe dintre grupul PSD şi grupul PNL. Cealaltă idee, legată de candidatura lui Crin Antonescu, eu până în momentul de faţă, dincolo de zvonuri şi de diverse agitaţii ale celor de la PDL, nu am văzut nicio altă imagine a unei alte candidaturi din partea USL sau a unei fracturări a USL-ului pe această idee. Deci cred că în continuare va rămâne Crin Antonescu candidatul USL-ului, care USL după aceea, mi-e foarte greu să vă spun cum se va mai manifesta. Dar dacă se trece uşor peste europarlamentare, deci ciocnirile între cele două structuri nu vor fi semnificative, putem estima că USL-ul va rămâne în formula asta până în 2016, până la alegerile locale.
 
CITEŞTE INTERVIUL INTEGRAL

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close