Antena 3 CNN Politică Bogdan Trif, PSD Sibiu: ”Dormiți bine, doamna Turcan?”

Bogdan Trif, PSD Sibiu: ”Dormiți bine, doamna Turcan?”

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a criticat-o dur pe Raluca Turcan, vicepremier si presedinte PNL Sibiu, pentru masurile luate cu intarziere in cazul cresterii exagerate a numarului de cazuri de infectare cu COVID-19 din Sibiu: Au ajuns sibienii la vorbele dumneavoastră, rostite de la pupitrul Guvernului: ”să se culce sănătoși și să se trezească, Doamne-ferește, morți”!

Bogdan Trif, PSD Sibiu: ”Dormiți bine, doamna Turcan?”
de Mia Lungu    |    13 Noi 2020   •   23:57

"Sunt deja patru luni de când am făcut publice abuzurile și ilegalitățile comise pentru numirea managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu și am cerut demisia de onoare a președintei Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, cea care a orchestrat simulacrul de concurs în urma căruia Liliana Coldea a ajuns să conducă Spitalul.

Chiar Direcția de Control și Integritate a Ministerului Sănătății condus de Nelu Tătaru a constatat că toată procedura a fost nelegală.", a scris Trif vineri seara, pe pagina sa de Facebook.

Dormiți bine, doamna Turcan? Au ajuns sibienii la vorbele dumneavoastră, rostite de la pupitrul Guvernului: ”să se culce...

Posted by Bogdan Trif on Friday, 13 November 2020

Acesta face referire la masurile luate abia vineri de Raluca Turcan, dupa ce Judetul Sibiu a avut o la o rata de infectare cu COVID-19 de aproape 12 la mie. Vicepremierul Raluca Turcan a anunțat revocarea subprefectului, demisia directorului DSP și a spus că așteaptă și demisia directorului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Bogdan Trif: Turcan și Cîmpean trebuie să plece, împreună cu toată gașca lor de impostori!

Bogdan Trif a publicat și cateva fotografii în care, conform spuselor sale, ar fi o copie după documentul Ministerului Sănătății condus de Nelu Tătaru – PNL, "care dovedește ilegalitatea organizării concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu".

"În urmă cu trei luni, PSD Sibiu a dat în judecată Spitalul Județean și Consiliul Județean (în subordinea căruia se află spitalul) și a cerut, în instanță, anularea acestui act administrativ.

Din nefericire, „a fost nevoie să moară oameni”, mult prea mulți oameni, ca să se trezească la realitate guvernanții și să ceară, în ultimul ceas, demisia Lilianei  Coldea, în tandem cu eternul director al DSP Sibiu, Gabriel Budescu (reprezentant de frunte al vechiului PDL, metamorfozat în noul PNL).

Probabil că nici acum nu s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi explodat opinia publică, revoltată de numărul mare de vieți pierdute, victime ale incompetenței celor aflați în fruntea instituțiilor responsabile cu gestionarea pandemiei.

Adevărații vinovați pentru managementul defectuos care a dus la moartea  sibienilor sunt Raluca Turcan și Daniela Cîmpean, cele care au dirijat și girat numirea în funcții a tuturor incompetenților cu carnet de partid PNL." a scris Bogdan Trif.


 

×
Subiecte în articol: Sibiu Raluca Turcan Bogdan Trif
Parteneri
Primele imagini cu criminalul de la Brăila. A fost filmat înainte de tragedie
x close