Antena 3 CNN Politică Peste 56.000 de bucureşteni au semnat pentru demiterea primarului Nicuşor Dan

Peste 56.000 de bucureşteni au semnat pentru demiterea primarului Nicuşor Dan

Peste 56.000 de bucureşteni au semnat pentru demiterea primarului Nicuşor Dan în cadrul unei campanii demarate de Partidul Umanist (PPU-SL).

Peste 56.000 de bucureşteni au semnat pentru demiterea primarului Nicuşor Dan
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    31 Oct 2021   •   08:48

Membri Partidului Umanist strâng semnături pentru demiterea primarului general Nicuşor Dan. Nemulţumirile bucureştenilor se tot adună şi acum, în prag de iarnă, oamenii se tem că vor îngheţa de frig în apartamente.

"Aceşti oameni trăiesc în momentul de faţă un calvar. Sunt copii, sunt oameni în vârstă care, noaptea, dorm cu căciulă şi cu două-trei plapume pe ei. Trebuie să ne gândim că mâine am putea fi noi în locul acestor oameni sau am putea fi în situaţii similare şi să vedem că primarul general al Capitalei efectiv ne abandonează", a declarat Ramona Ioana Bruynseels, vicepreşedinte al PPU-SL.

Bucureştenii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de primarul general al Capitalei.

"Nu se îngrijeşte de oameni, de condiţiile oamenilor foarte grele. Nu dă nimic pentru încălzire", a declarat o femeie.

Dacă până acum semnăturile aveau la bază nemulţumirea faţă de activitatea primarului în aproape un an de mandat, acum oamenii se tem că vor îngheţa în case.

Pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului general sunt necesare 450.000 de semnături. Până în acest moment, umaniştii au reuşit să ajungă la 56.000 de semnături.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close