Antena 3 Politică C.V. Tudor, numit de Parlament să rezolve criza imigranţilor din Italia

C.V. Tudor, numit de Parlament să rezolve criza imigranţilor din Italia

06 Noi 2007   •   14:55
C.V. Tudor, numit de Parlament să rezolve criza imigranţilor din Italia

Senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Comisiei de prietenie româno-italiană, a fost însărcinat să ia legătura cu autorităţile italiene pentru rezolvarea crizei imigranţilor. "Deputatul PNL Relu Fenechiu a propus constituirea unei comisii parlamentare care să se deplaseze în Italia pentru a constata aspectele care sunt mediatizate de toată presa. Am considerat că ar fi mai corect ca reprezentanţii din grupul de prietenie România ? Italia să ia legătura cu cei din comisia corespondentă din Italia să încerce o invitaţie acolo", a spus Ioan Munteanu, secretar al Camerei Deputaţilor.

Acesta a precizat că nu va fi înfiinţată o comisie specială în acest caz pentru a nu inflama şi mai mult spiritele, deoarece scandalul ar căpăta şi o conotaţie politică. "Rolul lor este de a se adresa oamenilor politici din Italia pentru a-i face să înţeleagă că ţara noastră nu înseamnă 10 sau 100 de oameni. Cel care va coordona totul este preşedintele Comisiei de prietenie cu Italia, senatorul Corneliu Vadim Tudor", a mai spus Ioan Munteanu.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close