Antena 3 CNN Politică "Cadou" de plecare. În ultima zi de mandat, Udrea i-a dat lui Poteraş fonduri de 13 MILIOANE de euro

"Cadou" de plecare. În ultima zi de mandat, Udrea i-a dat lui Poteraş fonduri de 13 MILIOANE de euro

"Cadou" de plecare. În ultima zi de mandat, Udrea i-a dat lui Poteraş fonduri de 13 MILIOANE de euro
Sursa foto: Foto: politicalocala.ro
de O.P.    |    09 Feb 2012   •   06:23

În ultima zi de mandat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea i-a făcut un cadou de 13 milioane de euro primarului sectorului 6, Cristian Poteraş. Fostul ministru îşi are colegiul senatorial chiar în acest sector şi ca să fie sigură că află toţi de mărinimia ei, Elena Udrea s-a lăudat pe blog cu banii daţi.

"Am semnat contracte europene de peste 20 de milioane de euro pentru Capitală în ultima zi de mandat ca ministrul al Dezvoltării". Aşa îşi începe ultima postare pe blog, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea. Doar că banii nu sunt ai ministerului ci provin din fonduri europene şi au fost împărţiţi între primăria Capitalei şi cea a sectorului 6.

Doar că partea leului, adică două treimi din fonduri, după cum singură recunoaşte Elena Udrea, a ajuns în sectorul în care aceasta a fost votată ca senator.

Cu cele aproape 13 milioane de euro, primarul Cristian Poteraş, va fi modernizat o parte din cartierului Militari. Mai exact  vor fi reparate trotuarele de-a lungul Bulevardului Iuliu Maniu şi vor fi construite parcări şi spaţii verzi în zona Virtuţii şi Politehnicii.

Ca să nu lase totuşi impresia că l-a favorizat pe primarul sectorului 6, fostul ministru Elena Udrea mai susţine pe blog că "Ştirea cea mare este semnarea contractului de consolidare şi restaurare a Arcului de Triumf din Capitală", chiar dacă pentru asta a alocat doar şapte milioane de euro.

 





×
Subiecte în articol: Elena Udrea Cristian Poteras Elena Udrea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close