Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu (ALDE-PRO România): Sper ca primul care se vaccinează, în direct la TV, să fiți dumneavoastră, domnule Președinte!

Călin Popescu Tăriceanu (ALDE-PRO România): Sper ca primul care se vaccinează, în direct la TV, să fiți dumneavoastră, domnule Președinte!

Călin Popescu Tăriceanu, co-președinte ALDE-PRO România după fuziunea celor două partide, cere amânarea alegerilor până după alegerile parlamentare, astfel încât să poată fi făcută ”o campanie reală și să se mențină o democrație funcțională și nu una de fațadă”.

Călin Popescu Tăriceanu (ALDE-PRO România): Sper ca primul care se vaccinează, în direct la TV,  să fiți dumneavoastră, domnule Președinte!
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    11 Noi 2020   •   12:15

”Domnul Iohannis vorbește cu insistență despre vaccinul antiCOVID-19. Eu personal cred că în aceste momente este doar o propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!

”Haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin!”

De aceea îi zic așa: dle Iohannis, dacă acest vaccin nu este doar o iluzie pe care o vindeți românilor și chiar știți și credeți în apariția lui rapidă, haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin! Vaccinăm populația, facem o campanie reală și menținem o democrație funcțională și nu una de fațadă!

Așa parcă ne-ați convinge pe toți că acest vaccin nu este doar un slogan electoral, așa cum pare el acum!

P.S.: Era să uit: sper ca primul care se vaccinează, în direct la TV la oră de mare audiență cum vă place, să fiți dvs, dle Președinte!”, scrie Călin Popescu-Tăriceanu pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close