Antena 3 CNN Politică Popescu Tăriceanu: Marea noastră tragedie nu este COVID-ul

Popescu Tăriceanu: Marea noastră tragedie nu este COVID-ul

Călin Popescu Tăriceanu, proaspăt membru Pro România, spune că marea noastră tragedie nu este pandemia de COVID, ci "neșansa de a fi conduși de niște incompetenți obraznici susținuți cu toate puterile de trântorul solemn de la Cotroceni".

Popescu Tăriceanu: Marea noastră tragedie nu este COVID-ul
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    23 Oct 2020   •   13:45

Aşa că, dacă alegerile parlamentare rămân pe 6 decembrie, atunci când au fost programate, avem şansa să scăpăm mai repede de ei, spune fostul premier al României, Tăriceanu, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Tăriceanu: Guvernul Orban spune că actuala criză COVID este marele ghinion al lor. Eu cred că este exact invers! 

"Guvernul Orban răspândește cu insistență ideea că actuala criză de coronavirus este marele ghinion al lor! Că ar fi rupt cerul dacă nu era COVID-ul! Eu cred că este exact invers! Eu cred că este șansa lor să-și ascundă slaba pregătire și incompetența în spatele unei scuze foarte convenabile: COVID-19!

Crede vreun părinte, elev sau dascăl că în domeniul învățământului actualul ministru, Monica Anisie, ar fi făcut treabă mai bună dacă nu era COVID-ul? Vi se pare că este suficient de calificată ca să ne educe copiii? Ce o recomandă pe ea să fie ministrul Educației? Altceva decât carnetul de partid PNL?!

Dacă nu era COVID-ul credeți că băiețașul ăla care conduce Grupul de Comunicare Strategică și care a mințit în privința școlilor absolvite l-ar fi putut sfătui mai bine din calitatea de consilier de stat pe Ludovic Orban? Ce îl recomandă în afară de carnetul de partid PNL?

Credeți că Nelu Tătaru ar fi rupt gura târgului în calitate de ministru al Sănătății? Ce îl recomandă în afară de farmaciile soției în care se vând măști la suprapreț? Carnetul de partid!

Credeți că, în absența COVID-ului, Orban ar fi putut să ducă la capăt vreun kilometru de autostradă? Sau 10 km de canal de irigații? Sau un spital regional? Sau o școală nouă? 

Tăriceanu: Dacă alegerile vor fi pe 6 decembrie, avem șansa să scăpăm de ei mai repede

Nu a putut să o facă atunci când l-am pus ministru și i-am dat pe mână toți banii de care avea nevoie, cum o să poată să o facă acum când scopul acestei guvernări este doar acela de a face bani pentru partid ca să poată cumpăra voturi pentru încă un mandat?!  

Marea tragedie a noastră nu este COVID-ul, ci neșansa de a fi conduși de niște incompetenți obraznici susținuți cu toate puterile de trântorul solemn de la Cotroceni! 

Au trecut 8 luni de când a început criza de sănătate și ei se comportă ca și când ar fi început ieri! Aceleași bâlbe, același haos, același număr de paturi în spitale! Dar mai săraci cu 100 de miliarde de lei pe care i-au împrumutat și care s-au topit!

Dacă acum 8 luni puteam să le mai găsim scuze, acum nu mai putem. Așa că, dacă alegerile vor fi pe 6 decembrie, cu atât mai bine! Avem șansa să scăpăm de ei mai repede!", este mesajul transmis, vineri, de Călin Popescu Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Puhoi de lume la icoana care plânge cu mir, la Buzău
x close