Antena 3 CNN Politică Campania pentru europarlamentare: PSD se va plasa în opoziţie faţă de cei ?care au înjurat România?

Campania pentru europarlamentare: PSD se va plasa în opoziţie faţă de cei ?care au înjurat România?

Campania pentru europarlamentare: PSD se va plasa în opoziţie faţă de cei ?care au înjurat România?
Sursa foto: alegeri europarlamentare
27 Apr 2009   •   16:33

Partidul Social Democrat şi-a stabilit strategia pentru campania pentru europarlamentare. În urma unei şedinţe de cinci zile, liderii PSD şi 1.000 de membri ai echipelor de campanie au căzut de acord asupra liniilor generale. Astfel, secretarul general al PSD şi şef al campaniei electorale, Valeriu Zgonea arăta că mesajul va fi axat pe opoziţia ?stânga-dreapta?, social democraţii urmând să îi asocieze pe partenerii de guvernare cu duşmanii României din UE, liderii europeni ai dreptei care s-au pronunţat împotriva cetăţenilor români în recentele scandaluri în care au fost implicaţi aceştia, scrie Cotidianul.

?Strategia de campanie se bazează pe antagonismul stânga-dreapta şi vom spune românilor că dacă îi votează pe cei de la PDL votează Dreapta Europeană, adică pe cei care au înjurat România, pe Berlusconi, pe extremiştii britanici? ŤÎl votezi pe Stolojan, îl votezi pe Berlusconi!ť, cam acesta ar fi mesajul?, a spus Zgonea.

În etapa următoare ar urma să fie stabilit sloganul partidului pentru alegerile din iunie împreună cu câţiva strategi americani.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană crede că partidul pe care îl conduce ar trebui să accentueze poziţia pe care a avut-o în Parlamentul European, unde a apărat în interesele românilor din celelalte state ale Uniunii Europene.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close