Antena 3 CNN Politică Candidatura lui Victor Ponta, CONTESTATĂ la CCR

Candidatura lui Victor Ponta, CONTESTATĂ la CCR

Candidatura lui Victor Ponta, CONTESTATĂ la CCR
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Sep 2014   •   14:39
Candidatura lui Victor Ponta a fost contestată la CCR. Judecătorii vor analiza contestaţia duminică seară, la 21:00. 
 
"Conform legii, toate aceste contestaţii şi tot ce are legătură cu partidele se judecă la CCR. Judecătorii au un termen de 24 de ore pentru a soluţiona contestaţiile. Prin urmare, ca să fie în termen, judecătorii se vor întâlni la ora 21:00, în această seară, pentru a le soluţiona. Încă nu se ştie cine a contestat candidatura lui Victor Ponta sau din ce motiv", a explicat corespondentul Antena 3, Andreea Ţopan.
 
Dan Şova, purtătorul de cuvânt al PSD, a explicat, pentru Antena 3, că nu ştie cine a depus contestaţiile referitoare la candidatura lui Victor Ponta pentru Palatul Cotroceni. 

 
Totuşi, Şova a explicat că nu este îngrijorat: 
 
"Nu, nu ştim cine sau de ce. Ce vă pot spune este că nu există motive de teamă pentru că o candidatură la preşedinţia României nu se poate anula decât pe motive formale, eventuale neregularităţi în legătură cu documentele depuse, ceea ce nu este cazul. Altfel, dreptul de candidatură al unei persoane este garantat constituţională. Până la urmă, sunt contestaţii care se vor depune împotriva tuturor candidaţilor, probabil. Fac parte dintr-un joc politic şi mediatic, menit probabil să aducă puţină dramă în campanie. Dar în rest, nu există niciun fel de problemă."
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close