Antena 3 CNN Politică Care sunt propunerile PNL pentru Ministerul Transporturilor

Care sunt propunerile PNL pentru Ministerul Transporturilor

Care sunt propunerile PNL pentru Ministerul Transporturilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    19 Aug 2013   •   23:13

Senatorul Teodor Atanasiu (fost ministru al Apărării în Guvernul Tăriceanu), europarlamentarul Norica Nicolai sau Cristian Ghibu, actual secretar de stat în Ministerul Transporturilor, sunt câteva dintre numele care se află pe lista PNL în ce priveşte o nouă nominalizare la Transporturi, potrivit unor surse liberale, citate de pesurse.ro.

De asemenea, alte nume vechiculate mai sunt preşedintele PNL Alba, deputatul Cristian Buican preşedinte al PNL Vâlcea, dar şi senatorul Marius Nicoară, preşedintele PNL Cluj.

Vicepreşedintele executiv al PNL, Daniel Chiţoiu, a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că BPN al PNL urmează să fie convocat în curând pentru a-i propune premierului o nouă persoană în locul lui Ovidiu Silaghi, care şi-a retras candidatura, după ce DNA a cerut urmărirea penală pe numele său.

Interimatul lui Victor Ponta la Ministerul Transporturilor expiră luni 26 august.

Şeful DNA a cerut, luni, procurorului general să sesizeze Camera Deputaţilor cu o cerere de începere a urmăririi penale împotriva deputatului Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenţă, faptă din perioada în care a fost ministru al Transporturilor şi prin care l-ar fi favorizat pe Nelu Iordache.

Conform procurorilor, există indicii şi date temeinice potrivit cărora, în cursul anului 2012, Ovidiu Silaghi, în calitate de ministru al Transporturilor, i-a pretins lui Nelu Iordache, administrator al SC Romstrade SRL, deschiderea, de către compania de transport aerian din grupul de firme controlate de omul de afaceri, a unor noi rute care să lege Aeroportul Satu Mare de alte destinaţii din Europa.
×
Parteneri
Hidroelectrica face angajări. Salarii de 10.000 de lei
x close