Antena 3 CNN Politică Cât l-a afectat pe Dan Barna ancheta Rise Project. Cum arată topul prezidențiabililor în viziunea USR

Cât l-a afectat pe Dan Barna ancheta Rise Project. Cum arată topul prezidențiabililor în viziunea USR

Cât l-a afectat pe Dan Barna ancheta Rise Project. Cum arată topul prezidențiabililor în viziunea USR
26 Oct 2019   •   08:51

Impactul electoral al anchetei Rise Project asupra lui Dan Barna a fost de aproximativ 1%, candidatul USR fiind creditat cu 18,5%, față de 19,7% anterior, potrivit unul sondaj publicat pe un grup intern al partidului, scrie hotnews.ro.

Cu aceste procente, Dan Barna se situează pe locul al treilea în topul prezidențiabililor, după Viorica Dăncilă care e creditată cu 23,4% în intențiile de vot, în creștere față de măsurătoarea precedentă, și Klaus Iohannis, care are o cotă electorală de 39%, în ușoară scădere.

Dan Barna este cotat cu un procent similar USR-PLUS în intențiile de vot. Astfel, Uniunea ar obține un procent de 19,9% la parlamentare, fiind pe locul al treilea după PSD -24,9% și PNL - 36,8%.

Potrivit sondajului, Dan Barna a redus diferența dintre el și Iohannis, în perspectiva unui tur doi, recuperând aproape șapte procente față de măsurătoarea anterioară.

Rise Project: Adevărul despre Dan Barna

Un material marca ”Rise Project” scoate la iveală adevărul despre Dan Barna, candidatul USR la prezidențiale. Antreprenor de succes la bază, Dan Barna duce în spate o serie lungă de eșecuri. Aceste greșeli au costat aproape șase milioane de euro.

Potrivit sursei citate, liderul USR vrea să-i întoarcă pe români acasă, dar și-a consolidat cariera pe seama unora nevoiți să plece din țară.

De asemenea, acesta și-a direcționat afacerile pe modelul lui Liviu Dragnea: ”bani publici pentru prietenii de școală”.

Șeful USR, partidul care a inițiat campania #FărăPenali, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE.

×
Subiecte în articol: Dan Barna rise project Klaus Iohannis
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close